KULINARIČNI TEAM BUILDINGI IN SHOW COOKING

Z našo lastno catering ekipo smo pravi specialisti za interaktivne in “show cooking” kulinarične programe za namene zabave, team buildinga in izobraževanja. Specializiramo se za inovativne pristope, kuhinjo na živem ognju in uporabljamo atraktivne rekvizite kot so žari, smokerji, sači, odprta kurišča in podobno.

LOKACIJA

Večino programov izvajamo Orehovem gaju, kjer dobite največ programa in hrane za vaš denar. Seveda pa imamo pripravljene tudi programe (predvsem kratke delavnice), ki jih lahko ugodno izvedemo povsod. V primeru daljše priprave in posebnih želja pa vam lahko sestavimo kulinarično doživetje po meri na katerikoli lokaciji.

TIPI PROGRAMOV

Za vas lahko pripravimo naslednje programe:

 • Kulinarični team building – Igrificirano kulinarično popotovanje po Orehovem gaju. Spoznavanje z zanimivimi tehnikami in rekviziti. Pojeste to kar skuhate. Trajanje: 3h. Primerno za 15 do 150 oseb.
 • Kratke kulinarične delavnice – krasna izbira za vse, ki svoj dogodek želite popestriti s kratko in enostavno delavnico ter obenem gostom ponuditi nova znanja s področja kulinarike. Posebej primerno tudi za tuje goste (npr. kuhanje štrukljev). Trajanje: 1h. Primerno za 15 do 100 oseb.
 • Kulinarična igralnica – “Show cooking” program, v katerega vključujemo goste glede na čas in vrsto dogodka. Degustacijske količine hrane. Trajanje: 1 do 2h. Primerno za 15-150 oseb (do 20 oseb na postojanko).

Najbolj zanimive postojanke in jedi na naših programih so naslednje:

 1. Na jablani prekajene postrvi s tolminskega z domačo hrenovo omako-AMERIŠKI SMOKER
 2. Na češnji prekajena svinjska ribica – AMERIŠKI SMOKER
 3. Teletina izpod peke – SAČ
 4. Hobotnica izpod peke – SAČ
 5. Ta vel´ka ponev – paella,dagnje na buzari
 6. Sardelce na pravih dalmatinskih gradelah
 7. Mesna, ribja in zelenjavna nabodala – Japonski YAKITORI žar
 8. Vrhunski weber žari z mesnimi specialitetami (marinirana sv. rebra, zorjen roastbeef….)
 • Kulinarična delavnica na temo zdrave prehrane, v kombinaciji z izobraževalnim programom za spodbujanje zdravja na delovnem mestu.
 • Kulinarični team building s šefom – eksluzivni program z Binetom Volčičem.

 • Ste morda bolj za eksotiko? Na voljo imamo tudi več tematskih, eksotičnih kulinaričnih delavnic, na katerih sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki za posamezne svetovne kuhinje. Posebej priporočamo Japonsko.

Pokličite nas in svetovali vam bomo, kateri program je najbolj primeren za vas.

Programe izvajamo tudi izven Orehovega gaja.

Plakat_kuhna_KONCNA_WEB_1200