MYSTERY BOX – KRATEK TEAM BUILDING PROGRAM

Pred vami je skrivnostni zaboj, ki nima pokrova, niti ključavnice, niti drugih očitnih rešitev, da ga odprete. Ko zaboj po nekaj minutah odprete, vas v notranjosti časa še več škatel in presenečenj ter 45 minut dobre zabave. Čisto na koncu pa seveda tudi nagrada. Igro prilagodimo na katerokoli tematiko ali blagovno znamko, na voljo pa je nekaj že pripravljenih rešitev (gin&tonic mystery box na primer).

PRIMERI UPORABE

Mystery Box je super rešitev za začetek ali zaključek vašega poslovnega dogodka. Nekaj idej za uporabo:

  • kratek team building program, še posebej, če ste na tesno s časom
  • ogrevalček ob začetku poslovne konference, večerje ali sprejema za poslovne parterje
  • novinarska konferenca, kjer morajo gosti za rešitev uporabiti informacije iz sporočila za javnost
  • ogrevanje svatov na poroki ali abrahamu – uganko lahko zastavimo tudi v povezavi s cvetličnim aranžmajem in pogrinjkom na mizi

KRATKA ESCAPE IGRA

Mystery Box je kratka živa igra, ki se navdihuje v fenomenu escape sob (sobe pobega) ter je primerna tako za majhne kot tudi za zelo velike skupine oseb. Ekipe po 6-10 oseb se znajdejo pred skrivnostnim zabojem, ki ga lahko odprejo samo z dobrim ekipnim delom. Ekipe čaka serija ugank, miselnih, praktičnih, kakor tudi tistih, pri katerih bo potrebno za rešitev uganke uporabiti borbončice. V primeru večjega števila ekip morajo vse ekipe na koncu tudi sodelovati – v najbolj skritem delu škatle se lahko na primer skriva del velike lesene sestavljanke, ki pelje do končne rešitve ali sporočila dogodka.

NA KRATKO O PROGRAMU

Število oseb: 5 do 300

Trajanje: 45-60 min.

Fizična aktivnost: 1 (od 1 do 5)

Lokacije: kjerkoli, na prostem ali v kongresni dvorani

V centru Ljubljane priporočamo prostor Prodajalna, na obrobju Ljubljane pa Orehov gaj

Več informacij

031 834 513

info@teambuildinglab.si