MYSTERY BOX ZA ROJSTNE DNEVE IN POROKE

….dekliščine, fantovščine in druge zasebne priložnosti

Mystery box – the game – je sistem za vzpostavljanje kratkih “escape” iger, ki jih lahko kostumiziramo tudi za vaše osebne zgodbe in privatne priložnosti.

Osnovna vsebina so tri škatle in pripadajoče ključavnice, vsebina igre pa postanejo vaše osebne zgodbe, predmeti in informacije.

Vse kar potrebujemo z vaše strani je nekaj osebnih dokumentov, fotografij ter en telefonski pogovor, na podlagi katerega vam pripravimo kratko in zabavno “escape” igrico za vaš posebni dogodek.

PODARITE MYSTERY BOX ZA ROJSTNI DAN

Mystery box je zabavna rešitev, da popestrite protokol podeljevanja darila na rojstnem dnevu. Da se bo vaš slavljenec lahko dokopal do darila (ključ do tega je v zadnji škatli), se bo moral naprej “spopasti” z ugankami in izzivi, ki bodo sprožili kar nekaj smeha, dobre volje in nostalgije v vaši družbi.

MYSTERY BOX NA POROKAH

Mystery box je enostavna in zabavna rešitev, da v dogajanje na poroki aktivno vključite tudi vaše svate. Z malce vaše pomoči bomo sestavili serijo ugank, prek katerih bomo povezali “žlahte”, obudili nepozabne družinske spomine in razkrili nekatere zanimivosti o mladoporočencih.

CENE IN INFORMACIJE

Cena: 50€ za standarden paket kostumizacije in 30€ na škatlo (priporočeno število oseb na eno škatlo je 5 oseb, za večje dogodke je max 8 oseb)

Pokličite 031 834 513 ali pišite na info@teambuildinglab.si za več informacij in rezervacije.