EKIPA

ŽIGA NOVAK, direktor

Žiga Novak je voditelj strokovnih delavnic na področju razvoja ekip in posameznikov, trener kreativnega razmišljanja, podjetnik, moderator in strokovnjak za  metodo igre. Na področju vsestranskega razvoja ljudi se strokovno izobražuje od leta 1999, ko se je s Sorosevo štipendijo udeležil enoletnega programa fundacije Open Society Institute za razvoj bodočih voditeljev Centralne in Vzhodne Evrope (Boston, ZDA). Kasneje je diplomiral na Univerzi v Ljubljani, magistriral na London School of Economics in se strokovno izpopolnjeval na Leeds Metropolitan University. Z usposabljanjem posameznikov in ekip se profesionalno ukvarja zadnjih 10 let. V tem času je vodil več kot 200 projektov razvoja ekip. V letih 2011-2012 je sodeloval v projektu Metoda ugotavljanja vodstvenega potenciala v Slovenski vojski. Od začetka leta 2013 piše, raziskuje, predava, vodi delavnice in projekte pod blagovno znamko ziganovak.com, gradi izobraževalno in prireditveno središče Orehov gaj (www.orehovgaj.si) in vodi programe za teambuilding agencijo Team Building Lab (www.teambuildinglab.si).

MATIC MOLIČNIK, vodja projektov in vodja delavnic

Matic je psiholog, ki največji poudarek daje ljudem: njihovi kogniciji, doživljanju in emocijam. Svoje znanje o komuniciranju, medčloveških procesih in o storitvenem oblikovanju od leta 2010 nabira v mednarodnem okolju. Matic ima bogate izkušnje z vodenjem delavnic, na katerih udeležencem pomaga doseči njihove cilje s posredovanjem znanja in nasvetov na prepletu psihologije, marketinga in znanja o ekipnem delu. V TeamBuildingLabu vodi delavnice za razvoj kadrov, debriefienge po team building projektih in sodeluje pri drugih zahtevnejših projektih.

BLAŽ BRANC, predavatelj in trener

brancBlaž Branc je predavatelj, trener, avtor, sociolog, kreativec in marketaš. Kariero je začel leta 2001 na Domenci kot tržnik spletnih projektov, nadaljeval kot vodja oddelka spletnega razvoja in nazadnje kot vodja trženja. Leta 2008 je postal prvi vodja marketinga spletnega centa mimovrste=). Od leta 2009 se specializira za inoviranje v marketingu in prodajnem komuniciranju, moderira in-company procese produktnega (re)inženiringa ter usposabljanja vodij in timov, predvsem z uporabo psihološko poglobljenih iger vlog (larp).  Mnenjski sodelavec časopisa Finance, rubrika Nove tehnologije. Predaval na GZS Ljubljana, ŠGZ Maribor, številnih regionalnih razvojnih agencijah, podjetniških in razvojnih centrih, start-up šolah,  podjetjih ter izobraževalnih dogodkih, doma in v tujini.

GREGOR JENKO,  predavatelj in trener

jenko300sqGregor je uni. dipl. psiholog, ki psihologijo razume kot ustvarjanje notranjih pogojev za razvoj in krepitev človeških potencialov. Delo z ljudmi zanj predstavlja pomemben motiv na osebnostnem nivoju kot tudi v strokovnem razvoju. Njegove izkušnje so bogate. Štiri leta je sodeloval na področju športno-psihološkega svetovanja slovenski biatlonki Tadeji Brankovič, v okviru inštituta IPSA je vodil delavnice za celostno obvladovanje stresa, za podjetje O. K. Consulting pa je 2 leti deloval kot vodja projektov na nivoju kadrovanja, vodenja izobraževalnih delavnic in psihološkega svetovanja. Njegova vizija pri delu izhaja iz zavedanja, da vsak od nas nosi v sebi, kar je potrebno za generiranje sprememb, ki jih želimo doseči za večjo učinkovitost in zadovoljstvo pri delu. Prepričan je, da se najvišja dodana vrednost posameznika kaže skozi željo za lasten razvoj.

LUKA BEVC, vodja zabavnih programov

Luka sqLuka je eden najbolj izkušenih in priljubljenih animatorjev na obeh straneh Alp. Profesionalno animatorsko izobrazbo je pridobil pri mednarodnem podjetju Carpe diem, nato pa je sodeloval s številnimi gostinskimi in turističnimi podjetji v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji. V agenciju pripravlja animacijske in team building programe, razvija animacijsko ekipo in osebno izpelje številne projekte.

SANDRA ZIDAR, vodja prodaje skupine Orehov gaj

Sandra je rojena prodajnica, proaktivna, iznajdljiva, drzna in odločna. Zanjo ni ovir, so le priložnosti za nenehno učenje in izboljšave. Ima pa tudi drugo plat – tisto, ki jo je našla na študiju etnologije in antropolologije. Je kreativna vsebinka, ki nenehno išče izvirne načine, inovativne prezentacije in piko na i, tisto pikico, zaradi katere našega sodelovanja ne boste pozabili.

GREGOR ZRILIČ,  vodja catering projektov 

Grega sqGregor ima več kot desetletje izkušenj v upravljanju dogodkov – kot DJ, animator, vodja gostinskih projektov in organizator. V agenciji skrbi  za izvedbo cateringov in dobro počutje gostov na vašem dogodku.

ANDREJA PENKO, finance

andreja sq 2

Andreja je dolgoletna turistična vodnica, organizatorka dogodkov ter vodja projektov. V agenciji skrbi za finančne zadeve podjetja.

 

 

Kontakt: info@teambuildinglab.si, 031 834 513

VEČ O NAS

Smo skupina Orehov gaj, ki celovito pokriva vsa področja dogodkov, doživetij in izobraževanj.

SKUPINA_OG_barvni_vertikal

Naše blagovne znamke: