EKIPA

ŽIGA NOVAK, direktor

Žiga Novak je voditelj strokovnih delavnic na področju razvoja ekip in posameznikov, trener kreativnega razmišljanja, podjetnik, moderator in strokovnjak za  metodo igre. Na področju vsestranskega razvoja ljudi se strokovno izobražuje od leta 1999, ko se je s Sorosevo štipendijo udeležil enoletnega programa fundacije Open Society Institute za razvoj bodočih voditeljev Centralne in Vzhodne Evrope (Boston, ZDA). Kasneje je diplomiral na Univerzi v Ljubljani, magistriral na London School of Economics in se strokovno izpopolnjeval na Leeds Metropolitan University. Z usposabljanjem posameznikov in ekip se profesionalno ukvarja zadnjih 10 let. V tem času je vodil več kot 200 projektov razvoja ekip. V letih 2011-2012 je sodeloval v projektu Metoda ugotavljanja vodstvenega potenciala v Slovenski vojski. Od začetka leta 2013 piše, raziskuje, predava, vodi delavnice in projekte pod blagovno znamko ziganovak.com, gradi izobraževalno in prireditveno središče Orehov gaj (www.orehovgaj.si) in vodi programe za teambuilding agencijo Team Building Lab (www.teambuildinglab.si).

ALENKA PEGAN, direktor izobraževanj

Alenka_mail3Alenka Pegan je sociologinja – kadrovska menedžerka, ki se je na področju kadrovskih vsebin in projektov znašla v različnih vlogah. Delala je kot vodja in izvajalka HR projektov za različne skupine, vmes pa tudi kot strokovna sodelavka za kadre. Blizu ji je celovit razvoj kadrov od postavitve kompetenčnega modela, identifikacije ključnih kadrov, talentov in potencialov, razvojnih in kariernih pogovorov, mentorstva, internega usposabljanja, merjenja organizacijske kulture, zavzetosti in ostalih manjših HR razvojnih projektov, ki lahko odločilno vplivajo na zaposlene in s tem tudi na podjetje. Izvaja tudi selekcijske postopke in se s pristopi prilagodi  različno zahtevnim profilom, predvsem pa profilu podjetja za katerega kadruje. Je NLP Praktik in NLP Coach ter izvaja individualna karierna svetovanja. Verjame, da ima vsakdo v sebi potencial, ki ga lahko uresniči na različne načine. Na izkušnje in spoznanja gleda z vidika: »Sometimes you win, always you learn.«

BLAŽ BRANC, predavatelj in trener

brancBlaž Branc je predavatelj, trener, avtor, sociolog, kreativec in marketaš. Kariero je začel leta 2001 na Domenci kot tržnik spletnih projektov, nadaljeval kot vodja oddelka spletnega razvoja in nazadnje kot vodja trženja. Leta 2008 je postal prvi vodja marketinga spletnega centa mimovrste=). Od leta 2009 se specializira za inoviranje v marketingu in prodajnem komuniciranju, moderira in-company procese produktnega (re)inženiringa ter usposabljanja vodij in timov, predvsem z uporabo psihološko poglobljenih iger vlog (larp).  Mnenjski sodelavec časopisa Finance, rubrika Nove tehnologije. Predaval na GZS Ljubljana, ŠGZ Maribor, številnih regionalnih razvojnih agencijah, podjetniških in razvojnih centrih, start-up šolah,  podjetjih ter izobraževalnih dogodkih, doma in v tujini.

GREGOR JENKO,  predavatelj in trener

jenko300sqGregor je uni. dipl. psiholog, ki psihologijo razume kot ustvarjanje notranjih pogojev za razvoj in krepitev človeških potencialov. Delo z ljudmi zanj predstavlja pomemben motiv na osebnostnem nivoju kot tudi v strokovnem razvoju. Njegove izkušnje so bogate. Štiri leta je sodeloval na področju športno-psihološkega svetovanja slovenski biatlonki Tadeji Brankovič, v okviru inštituta IPSA je vodil delavnice za celostno obvladovanje stresa, za podjetje O. K. Consulting pa je 2 leti deloval kot vodja projektov na nivoju kadrovanja, vodenja izobraževalnih delavnic in psihološkega svetovanja. Njegova vizija pri delu izhaja iz zavedanja, da vsak od nas nosi v sebi, kar je potrebno za generiranje sprememb, ki jih želimo doseči za večjo učinkovitost in zadovoljstvo pri delu. Prepričan je, da se najvišja dodana vrednost posameznika kaže skozi željo za lasten razvoj.

MIHA GORJUP, vodja projektov

Miha_300x300Miha je svoje izkušnje brusil pri vodenju projektov doma in v tujini.  V naši sobi pobega (Zmajev tempelj) skrbi za nemoteno izpeljavo vaših privatnih in poslovnih dogodkov. Prav tako je del ekipe, ki sestavlja team building in escape programe. Miha je naš guru za event prizorišča – z veseljem vam poišče in najde nenavadno in zanimivo lokacijo za izpeljavo vašega programa.

LUKA BEVC, vodja animacije

Luka sqLuka je eden najbolj izkušenih in priljubljenih animatorjev na obeh straneh Alp. Profesionalno animatorsko izobrazbo je pridobil pri mednarodnem podjetju Carpe diem, nato pa je sodeloval s številnimi gostinskimi in turističnimi podjetji v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji. V agenciju pripravlja animacijske in team building programe, razvija animacijsko ekipo in osebno izpelje številne projekte.

GREGOR ZRILIČ,  vodja gostinskih projektov 

Grega sqGregor ima več kot desetletje izkušenj v upravljanju dogodkov – kot DJ, animator, vodja gostinskih projektov in organizator. V agenciji skrbi  za izvedbo cateringov in dobro počutje gostov na vašem dogodku.

ANDREJA PENKO, finance

andreja sq 2

Andreja je dolgoletna turistična vodnica, organizatorka dogodkov ter vodja projektov. V agenciji pripravlja ponudbe in upravlja z dogodki.

 

Kontakt: info@teambuildinglab.si, 031 834 513

VEČ O NAS

Smo skupina Orehov gaj, ki celovito pokriva vsa področja dogodkov, doživetij in izobraževanj.

SKUPINA_OG_barvni_vertikal

Naše blagovne znamke: