PREDNOVOLETNE TEAM BUILDING REŠITVE ZA MAJHNE SKUPINE

Imate ekipo z 4 do 20 zaposlenimi in bi radi na prednovoletnem srečanju organizirali nekaj posebnega? Preverite 7 najboljših rešitev, ki jih imate na voljo za december 2019!

Sekiromet (2 do 100 oseb)NOVO!

Bowling je za mevže, čas je za sekiromet. V 15. letih izkušenj z ustvarjanjem doživetij, še nismo našli boljšega katalizatorja dobre volje na dogodku. Ni pomembno ali gre za moške ali ženske skupine – nasmeh na obrazu in sprostitev sta zagotovljena! Na voljo sta dve lokaciji v Ljubljani in mobilna enota, s katero pridemo tudi na vaše dvorišče ali prizorišče! 18.decembra se lahko skupaj z drugimi malimi podjetji udeležite tudi celostnega Axe-perience dogodka s hrano, pijačo in DJ-jem.

Mystery box “escape programi” (2 do 100 oseb)NOVO!

Mystery box je majhen, kratek prenosen “escape” program. Najbolj priljubljene igre so Gin&tonic, Mojster Janez, na voljo pa so tudi rešitve za tujce, dekliščine in še več….Več na www.mystery-box.si.

Večer magičnih koktejlov (2 do 40 oseb)NOVO!

Doživetje magične miksologije. Na skrivni lokaciji v Ljubljani je program izvedljiv tudi za skupine do 6 oseb.

Gin&tonic safari (2 do 40 oseb)NOVO!

Sprehod po okusih gina in tonica. Na skrivni lokaciji v Ljubljani je program izvedljiv tudi za skupine do 6 oseb. Ne spreglejte tudi programa gin&tonic mystery box.

Murder mystery večerja (2 do 40 oseb)

Na voljo je enostaven murder mystery program za majhne skupine, 21 in 28.12 pa se lahko pridružite skupini 40 oseb na odprtem dogodku Večerja za umret – Christmas edition.

Več informacij in prijave na tej povezavi.

Sodelovalni “escape” programi (10 do 40 oseb)

Bratovščina modrega galeba je team building program, ki ga lahko izvedemo kjerkoli. Tematika je morska, vendar vsebinsko sodi na vse vrste dogodkov. Cena je višja kot pri klasičnih “escape” sobah, vendar se ni treba deliti na več manjših skupin. V Orehovem gaju je na voljo tudi soroden program Pobegni iz skednja.

Animator za tekmovalne ali družabne igre (10 do 100 oseb)

Morda potrebujete nekaj precej lahkotnega. Na voljo imamo precej rešitev, ki so ugodne, ne zahtevajo pretiranega truda s strani udeležencev, obenem pa so garancija za smeh in dobro voljo na dogodku. Pokličite nas za več informacij.

KONTAKT

info@teambuildinglab.si

031 834 513