STROKOVNE DELAVNICE

Naše strokovne delavnice so interaktivne, posvetovalne in polne izkustvenega učenja. Resnih tem  se lotevamo tudi s ščepcem humorja.

POBEGNI IZ SKEDNJA

Pobegni iz skednja je napeta 90-minutna igra preživetja, ki jo izvajamo v več različicah – kot zabavno popestritev poslovnega dogodka ali kot kadrovski ocenjevalni center za potrebe identifikacije in razvoja kompetenc. Razdelite delo, poiščite skrite predmete, sledite namigom, sodelujte, razrešite praktične izzive, strite miselne orehe in si zaslužite svobodo. Na voljo imate samo dobro uro! V igri simuliramo realne procese, … Preberi več POBEGNI IZ SKEDNJA Preberi več »

RAZBIJAMO ŠKATLE - KRATKE INTERAKTIVNE DELAVNICE

#kratko #zanimivo #interaktivno #motivacijsko #kreativno Program izvajamo v dve različicah a) enkratna delavnica – 45 do 90 minut – splošne in wellbeing teme b) celodnevni kratki inserti – 15 do 30 minut – širok nabor opcij VEČ O PROGRAMU RAZBIJAMO ŠKATLE je serija kratkih interaktivnih workshopov (15 do 90 min), ki odpirajo glave, širijo zavest in dajejo ideje. … Preberi več RAZBIJAMO ŠKATLE – KRATKE INTERAKTIVNE DELAVNICE Preberi več »

TEAM LEADER®- POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA

Poslovno-izobraževalna igra na temo vodenja ekip by Copenhagen Game Lab Sodelovalen, tekmovalen, intenziven in akademsko premišljen program. Vodenje ni mačji kašelj, temveč velika odgovornost in preizkušnja za vsakogar. Voditelji morajo po eni strani pokazati sposobnost v vzdrževanju dobrih odnosov, ustvarjanju vizije in motiviranju ljudi, po drugi pa veščine v postavljanju ciljev, učinkovitem podajanju zahtev do … Preberi več TEAM LEADER®- POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA Preberi več »

INNOCULTURE@ - POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA

 INNOCULTURE®: OD IDEJE DO IZVEDBE Poslovno-izobraževalna igra na temo inovacijskega menedžmenta by Copenhagen Game Lab Sodelovalen, tekmovalen, intenziven in akademsko premišljen program. Tudi za večje skupine in dogodke! Več o igri Recepta za uspešno inovacijsko politiko ni. Katera strategija se bo izkazala za najbolj učinkovito je odvisno od številnih dejavnikov, vključno z vrsto industrije, zrelostjo trga … Preberi več INNOCULTURE@ – POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA Preberi več »

KAKO PREMAGATI TREMO OB JAVNEM NASTOPU?

Avtor: Gregor Jenko, univ. dipl. psiholog Tip: Strokovna delavnica, pri kateri je bolj kot na teoriji poudarek na konkretnih rešitvah, ki bodo plod lastnega dela na sebi vsakega posameznika. Delavnica vključuje aktivnosti kot so: interakcija v parih, aktivnosti pred kamero, učenje in uporabo orodij za delo na sebi, vaje, ter možnost vprašanj in odgovorov. Namen … Preberi več KAKO PREMAGATI TREMO OB JAVNEM NASTOPU? Preberi več »

KAKO OBVLADATI TEŽAVNE SOGOVORNIKE?

Avtor in izvajalec: Gregor Jenko, univ. dipl. psiholog Tip: Strokovna delavnica, pri kateri je bolj kot na teoriji poudarek na konkretnih rešitvah, ki bodo plod lastnega dela na sebi vsakega posameznika. Delavnica vključuje aktivnosti kot so: učenje in uporabo orodij za delo na sebi, vaje, ter možnost vprašanj in odgovorov. Namen delavnice: Namen delavnice je … Preberi več KAKO OBVLADATI TEŽAVNE SOGOVORNIKE? Preberi več »

KAJ USTVARJA STRES V MOJEM ŽIVLJENJU?

Avtor: Gregor Jenko, univ. dipl. psiholog Tip: Strokovna delavnica, pri kateri je bolj kot na teoriji poudarek na konkretnih rešitvah, ki bodo plod lastnega dela na sebi vsakega posameznika. Delavnica vključuje aktivnosti kot so: interakcija v parih, učenje in uporabo orodij za delo na sebi, vaje, ter možnost vprašanj in odgovorov. Namen delavnice: Namen delavnice … Preberi več KAJ USTVARJA STRES V MOJEM ŽIVLJENJU? Preberi več »

THE ARK (BARKA) - VSI SMO NA ISTEM ČOLNU

Avtorji: Blaž Branc in Žiga Novak Tip: Simulacijska igra + teoretični del Namen: Okrepite vezi med vodji oddelkov. Ultimativni anti-vrtičkarski program za podjetja. Kontekst igre: The Ark je luksuzna čezoceanka, ki potuje prek Atlantika iz New Yorka v Trst, kjer se bodo vkrcali petični potniki. Nenavaden podvodni tok prisili kapitana, da ladjo preusmeri v manj znan … Preberi več THE ARK (BARKA) – VSI SMO NA ISTEM ČOLNU Preberi več »

YOGA PRODAJE: 8 KLJUČNIH ASAN

Tip: Interaktivno predavanje + trening Namen: Multivitaminski program za prodajnike z visokim potencialom. Opis: Inovativen program temelječ na simulacijski igri »The Big Idea,« prodajnikom prinaša: 1) osvetlitev notranjih psiholoških gibal zvezdniškega prodajalca, 2) prepoznavanje svoje prodajniške samopodobe (in njenih omejitev), 3) evergreen zakonitosti prodajne komunikacije, 4) vpliv prodajnika na produktni inženiring, 5) komunikacija s kupci … Preberi več YOGA PRODAJE: 8 KLJUČNIH ASAN Preberi več »

THE ESCAPE MASTERS: TEAM DEVELOPMENT DELAVNICA

Avtorji: Žiga Novak, Gregor Jenko, Nina Ivančič Tip: Simulacijska igra + delavnica Namen: Včasih pride do zastojev v delovanju tima, ki je aktiven že nekaj časa. Morda ne deluje tako učinkovito kot bi si želeli ali pa ne prinaša novih, svežih idej. Morda so v timu pogosti konflikti, ki preprečujejo uspešno delo. Skratka, radi bi nastalo situacijo … Preberi več THE ESCAPE MASTERS: TEAM DEVELOPMENT DELAVNICA Preberi več »

Older Entries »