POSLOVNE IZOBRAŽEVALNE IGRE IN SIMULACIJE NA TEMO EKIPNEGA DELA

V sodelovanju s Copenhahen Game Lab, vodilnim evropskih podjetjem za tako imenovane resne igre, ponujamo najsodobnejše poslovno-izobraževalne igre in simulacije na temo ekipnega dela in sodelovanja.

Osrednja značilnost teh orodij je, da so kratka (2,5h) in zelo učinkovita, saj kombinirajo učenje konceptov v fiktivnem svetu igre (simulacija), ki služi kot uvod v razpravo o realnem poslovnem svetu udeležencev.

Zaključek dogodka je praviloma sprejemanje zavez in odgovornosti za spremembe v kulturi in strukturi organizacij.

Igra je lahko osrednji program samostojnega dogodka, uvod v nadaljevalno delavnico ali začetek daljšega projekta za gradnjo ekip (team development).

ZAKAJ POSLOVNE IZOBRAŽEVALNE IGRE DELUJEJO?

1. Udeleženci izkusijo simulirano situacijo, v kateri izvejo, na katerem področju so dobri in na čem morajo še delati.

2. Igra omogoča proces, ki združuje izmenjavo znanja in izkušenj, medtem ko je še vedno zelo resna, vendar istočasno tudi zabavna in privlačna za udeležence.

3. V fiktivnem svetu (simulacija), ki je blizu resničnosti, je precej lažje razpravljati o težavah, povezanih z delom, ki se pojavijo v težkih situacijah.

4. Dobro je dokumentirano, da se veliko bolje učimo, ko stvari doživljamo, namesto da preprosto poslušamo! Igra je preprosto zelo učinkovito orodje za treniranje veščin timskega dela.

NA VOLJO STA DVE IZOBRAŽEVALNI IGRI

HIGH PERFORMERS

ZDRAVA EKIPA

KONTAKT

Žiga Novak

031 834 513

info@teambuidinglab.si