MODERATORSKI PROGRAMI

60 MINUT ZA STARŠE - ASISTENCA ZAPOSLENIM V ČASU KARANTENE

ASISTENCA STARŠEM V ČASU KARANTENE Spoštovani delodajalci, Za starše gre! Skupina Orehov gaj, naša hčerinska organizacija Bratovščina ljubljanskega zmaja, in ARGOS – Društvo regionalnih turističnih vodnikov Slovenije, smo stopili skupaj pri zagotavljanju asistence za vaše zaposlene, ki se spopadajo z izzivi šolanja na domu. Kaj zagotavljamo? Pomoč preobremenjenim staršem s šolarji od 1. do 9. … Preberi več 60 MINUT ZA STARŠE – ASISTENCA ZAPOSLENIM V ČASU KARANTENE Preberi več »

HEKATON ZA TEAM BUILDING - MOTIVAKCIJSKI DOGODEK

Predlagamo vam, da na vaš naslednji interni dogodek ali konferenco uvrstite triurni hekaton program, na katerem bomo s sodobnimi metodami raziskovali prihodnost vaše industrije, obenem pa povezali in motivirali vaš kolektiv na način, ki ga ne morete doseči s klasičnimi team building programi. Kaj je hekaton? Nekajurni do večdnevni dogodek, na katerem se v timskem, … Preberi več HEKATON ZA TEAM BUILDING – MOTIVAKCIJSKI DOGODEK Preberi več »

DIGITAL SHIFT: POSLOVNO IZOBRAŽEVALNA IGRA

Doživite digitalno transformacijo! Digital Shift je poslovna-izobraževalna igra na temo digitalizacije organizacij. Gre z sodelovalen, tekmovalen, intenziven in strokovno premišljen program. Tudi za večje skupine in dogodke! V sodelovanju z Deloitte Slovenija. Recepta za uspešno politiko digitalne transformacije ni. Katera strategija se bo izkazala za najbolj učinkovito je odvisno od številnih dejavnikov, vključno z vrsto … Preberi več DIGITAL SHIFT: POSLOVNO IZOBRAŽEVALNA IGRA Preberi več »

POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNE IGRE ZA ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

Žiga Novak, TeamBuildingLab in Henning Grubb Basballe, CopenhagenGameLab Učenje z metodo igre dobiva vse večjo vlogo tako v izobraževalnem kot v podjetniškem sektorju. V nadaljevanju pojasniva različne vrste poslovno-izobraževalnih iger, ponudiva nekaj vpogledov v to, zakaj igre delujejo kot izobraževalna metoda, in predstaviva dve simulacijski poslovno-izobraževalni igri, ki sta na voljo v Sloveniji (Innoculture in … Preberi več POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNE IGRE ZA ORGANIZACIJSKI RAZVOJ Preberi več »

TEAM LEADER®- POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA

Poslovno-izobraževalna igra na temo vodenja ekip by Copenhagen Game Lab Sodelovalen, tekmovalen, intenziven in akademsko premišljen program. Vodenje ni mačji kašelj, temveč velika odgovornost in preizkušnja za vsakogar. Voditelji morajo po eni strani pokazati sposobnost v vzdrževanju dobrih odnosov, ustvarjanju vizije in motiviranju ljudi, po drugi pa veščine v postavljanju ciljev, učinkovitem podajanju zahtev do … Preberi več TEAM LEADER®- POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA Preberi več »

THE NUTCRACKER: STRITE NAJTRŠI OREH

Avtorji: Blaž Branc in Žiga Novak Tip: Dogodek, na katerem z najsodobnejšimi moderatorskimi metodami rešujemo najbolj trdovraten problem, s katerim se sooča vaša organizacija (gamified problem-solving jam). Namen: Program za podjetja, ki so predolgo odlašala z reševanjem konkretnega in bolečega problema. Opis: Na podlagi naročnikovega briefa ekipa moderatorjev pripravi primeren nabor metod in načrt reševanja problema, ki temelji … Preberi več THE NUTCRACKER: STRITE NAJTRŠI OREH Preberi več »

GAMESTORMING – IGRIVO AKTIVIRANJE KREATIVNOSTI

Ali potrebujete dvig kreativne energije v ekipi? Iščete več konkretnejših in boljših idej pri iskanju novih rešitev za vaše proizvode, storitve ali procese? IMAMO ODLIČNO IDEJO “Pogled od zunaj” je ena izmed osnov dobrega kreativnega procesa. Povabite nas na vaš kreativni sestanek, strateško srečanje ali katerikoli drugi dogodek, na katerem iščete nove ideje. S pomočjo najsodobnejših moderatorskih metod, ki temeljijo … Preberi več GAMESTORMING – IGRIVO AKTIVIRANJE KREATIVNOSTI Preberi več »

PARTICIPATIVNI ORGANIZACIJSKI POSVETI

Časi, v katerih živimo, terjajo nove pristope pri komuniciranju in odločanju v vseh skupinah, v katere se povezujemo ljudje (podjetje, družina, društva, lokalna in širša skupnost). Participativni organizacijski posvet so dogodki, na katerih se: Odpira pomembna vprašanja za vodstvo in/ali zaposlene z nevsakdanjimi metodami. Meri temperatura v organizaciji pred pomembnimi spremembami. Zbira ideje od spodaj-navzgor. … Preberi več PARTICIPATIVNI ORGANIZACIJSKI POSVETI Preberi več »