ROJSTNI DNEVI ZA ODRASLE – TOP 7 IDEJ ZA 2020

Ste prerasli pijanke in se vam ne da več (vsako leto) organizirati žura za čisto preveč ljudi? Preverite 7 idej, kako organizirat super druženje za rojstni dan z najboljšimi prijatelji za soliden denar in maksimalno zadovoljstvo gostov.

1. Gin&tonic safari (2 do 40 oseb)NOVO!

Delavnica mešanja perfektnega gin&tonica. In sprehod po okusih svetovnih ginov. Na skrivni lokaciji v Ljubljani je program izvedljiv tudi za skupine do 6 oseb, v prilagojeni obliki lahko tudi do 12 oseb. Ne spreglejte tudi programa gin&tonic mystery box (spodaj).

2. Večer magičnih koktejlov (2 do 40 oseb)NOVO!

Čarobno doživetje magične miksologije. Za ljubitelji Harryja Potterja, fantazije in alkohola. Na skrivni lokaciji v Ljubljani je program izvedljiv tudi za skupine do 6, v prilagojeni obliki lahko tudi do 12 oseb.

Poglejte tudi predstavitveni film za Večer magičnih koktejlov za skupine nad 20 oseb v Orehovem gaju.

3. Mystery box “escape programi” (2 do 100 oseb)NOVO!

Escape room ni za vsakogar. Razen če je kratek, prenosen in na koncu dobiš gin&tonic 🙂 Mystery box je prav to: kratek, lahkoten prenosen “escape” program. Najbolj priljubljene igre so Gin&tonic, Mojster Janez, na voljo pa so tudi rešitve za tujce, dekliščine in še več….Več na www.mystery-box.si.

4. Sekiromet (2 do 100 oseb)NOVO!

Bowling je za mevže, čas je za sekiromet. V 15. letih izkušenj z ustvarjanjem doživetij, še nismo našli boljšega katalizatorja dobre volje na dogodku. Ni pomembno ali gre za moške ali ženske skupine – nasmeh na obrazu in sprostitev sta zagotovljena! Na voljo sta dve lokaciji v Ljubljani in mobilna enota, s katero pridemo tudi na vaše dvorišče ali prizorišče!

5. Murder mystery večerja (2 do 40 oseb)

Na voljo je enostaven murder mystery program za majhne skupine, občasno pa se lahko udeležite tudi odprtih dogodkov v Orehovem gaju. Pišite nam, če želite, da vas povabimo na naslednji odprt murder mystery dogodek. Ali pa nas všečkajte na FB.

6. Animator za tekmovalne ali družabne igre (10 do 100 oseb)

Morda potrebujete nekaj precej lahkotnega. Na voljo imamo precej rešitev, ki so ugodne, ne zahtevajo pretiranega truda s strani udeležencev, obenem pa so garancija za smeh in dobro voljo na dogodku. Pokličite nas za več informacij.

7. Top žur za okrogle obletnice

Včasih je seveda čas, da greste na polno. Poglejte ponudbo za dogodek v stilu v našem prenovljenem prostoru Kozolec v Orehovem gaju. Na voljo so tudi tematske zabave: 1980S retro party – čas naše in vaše mladosti, Great Gatsby – rjoveča dvajseta!, Tropic party,  Wild West party, Gin&tonic party in Magical party. Vprašajte za več informacij!

KONTAKT

info@teambuildinglab.si

031 834 513