STROKOVNE DELAVNICE

Naše strokovne delavnice so interaktivne, posvetovalne in polne izkustvenega učenja. Resnih tem  se lotevamo tudi s ščepcem humorja.

ONLINE DELAVNICA KOMUNIKACIJE ZA DIGITALNE EKIPE

Delo od doma in na daljavo prinaša številne izzive, ki sem jim doslej nismo dovolj posvečali. Vabimo vam na strokovno delavnico spletne komunikacije, na kateri bomo odprli pereče teme in postavili nekaj enostavnih pravil za bolj učinkovito komuniciranje v ekipah, ki delajo na daljavo. Več informacij: info@teambuildinglab.si / 031 834 513Preberi več »

TEAMBUILDING NA DALJAVO

Izredni časi zahtevajo izredne ukrepe. Večina zaposlenih dela od doma, kar je seveda poseben izziv tako za odnose kot za učinkovitost dela in komuniciranja. Za vas smo pripravili serijo spletnih team buildingov in motivacijskih projektov, s katerimi boste povezali svojo ekipo, jo napolnili s pozitivno energijo in se naučili boljšega sodelovanja na daljavo. Najpogostejši format: … Preberi več TEAMBUILDING NA DALJAVO Preberi več »

DANSKA SIMULACIJA ZA PREPREČEVANJE STRESA

Želite postati učinkovitejši pri preprečevanju stresa na delovnem mestu? ZDRAVA EKIPA je pravo orodje za vas! Tip igre: poslovno-izobraževalna simulacija (resna igra), ki vključuje primer in prakse (case study) in razpravo o lastni organizaciji Število oseb: 5-150 Trajanje: 2,5h Odziv zadnjega naročnika “Odlično izpeljan program z dodano vrednostjo. Tim navdušen, zadovoljen, pozitivno presenečen in hvaležen … Preberi več DANSKA SIMULACIJA ZA PREPREČEVANJE STRESA Preberi več »

POBEGNI IZ SKEDNJA

Pobegni iz skednja je napeta 90-minutna igra preživetja, ki jo izvajamo v več različicah – kot zabavno popestritev poslovnega dogodka ali kot kadrovski ocenjevalni center za potrebe identifikacije in razvoja kompetenc. Razdelite delo, poiščite skrite predmete, sledite namigom, sodelujte, razrešite praktične izzive, strite miselne orehe in si zaslužite svobodo. Na voljo imate samo dobro uro! V igri simuliramo realne procese, … Preberi več POBEGNI IZ SKEDNJA Preberi več »

KRATKE INTERAKTIVNE DELAVNICE

#kratko #zanimivo #interaktivno #motivacijsko #kreativno Kratka interaktivna delavnica je idealna rešitev, da “razbijete” resni del vašega internega dogodka (npr konferenco), popestrite vaš zabavni dogodek (npr. piknik ali prednovoletno večerjo) ali preprosto popestritve delavnik za vaše sodelavce. VEČ O PROGRAMU Na voljo so naslednje teme za pridobivanje veščin, odpiranje glave, širjenje zavesti in zbiranje idej. SPLOŠNE TEME Moč kreativnega … Preberi več KRATKE INTERAKTIVNE DELAVNICE Preberi več »

TEAM LEADER®- POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA

Poslovno-izobraževalna igra na temo vodenja ekip by Copenhagen Game Lab Sodelovalen, tekmovalen, intenziven in akademsko premišljen program. Vodenje ni mačji kašelj, temveč velika odgovornost in preizkušnja za vsakogar. Voditelji morajo po eni strani pokazati sposobnost v vzdrževanju dobrih odnosov, ustvarjanju vizije in motiviranju ljudi, po drugi pa veščine v postavljanju ciljev, učinkovitem podajanju zahtev do … Preberi več TEAM LEADER®- POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA Preberi več »

INNOCULTURE@ - POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA

 INNOCULTURE®: OD IDEJE DO IZVEDBE Poslovno-izobraževalna igra na temo inovacijskega menedžmenta by Copenhagen Game Lab Sodelovalen, tekmovalen, intenziven in akademsko premišljen program. Tudi za večje skupine in dogodke! Več o igri Recepta za uspešno inovacijsko politiko ni. Katera strategija se bo izkazala za najbolj učinkovito je odvisno od številnih dejavnikov, vključno z vrsto industrije, zrelostjo trga … Preberi več INNOCULTURE@ – POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNA IGRA Preberi več »

KAKO PREMAGATI TREMO OB JAVNEM NASTOPU?

Avtor: Gregor Jenko, univ. dipl. psiholog Tip: Strokovna delavnica, pri kateri je bolj kot na teoriji poudarek na konkretnih rešitvah, ki bodo plod lastnega dela na sebi vsakega posameznika. Delavnica vključuje aktivnosti kot so: interakcija v parih, aktivnosti pred kamero, učenje in uporabo orodij za delo na sebi, vaje, ter možnost vprašanj in odgovorov. Namen … Preberi več KAKO PREMAGATI TREMO OB JAVNEM NASTOPU? Preberi več »

KAKO OBVLADATI TEŽAVNE SOGOVORNIKE?

Avtor in izvajalec: Gregor Jenko, univ. dipl. psiholog Tip: Strokovna delavnica, pri kateri je bolj kot na teoriji poudarek na konkretnih rešitvah, ki bodo plod lastnega dela na sebi vsakega posameznika. Delavnica vključuje aktivnosti kot so: učenje in uporabo orodij za delo na sebi, vaje, ter možnost vprašanj in odgovorov. Namen delavnice: Namen delavnice je … Preberi več KAKO OBVLADATI TEŽAVNE SOGOVORNIKE? Preberi več »

KAJ USTVARJA STRES V MOJEM ŽIVLJENJU?

Avtor: Gregor Jenko, univ. dipl. psiholog Tip: Strokovna delavnica, pri kateri je bolj kot na teoriji poudarek na konkretnih rešitvah, ki bodo plod lastnega dela na sebi vsakega posameznika. Delavnica vključuje aktivnosti kot so: interakcija v parih, učenje in uporabo orodij za delo na sebi, vaje, ter možnost vprašanj in odgovorov. Namen delavnice: Namen delavnice … Preberi več KAJ USTVARJA STRES V MOJEM ŽIVLJENJU? Preberi več »

Older Entries »