TEAM BUILDING REŠITVE ZA MAJHNE SKUPINE

Imate ekipo z 4 do 20 zaposlenimi in bi radi na vašem srečanju organizirali nekaj posebnega? Preverite nekaj najboljših rešitev.

Gin&Tonic Safari (10 do 50 oseb)

Zabaven sprehod skozi zgodovino in sedanjost gina. Nepozaben dogodek, na katerem boste gin doživeli s čisto vsemi čutili. Več.

Sekiromet (2 do 100 oseb)NOVO!

Bowling je za mevže, čas je za sekiromet. V 15. letih izkušenj z ustvarjanjem doživetij, še nismo našli boljšega katalizatorja dobre volje na dogodku. Ni pomembno ali gre za moške ali ženske skupine – nasmeh na obrazu in sprostitev sta zagotovljena! Na voljo sta dve lokaciji v Ljubljani in mobilna enota, s katero pridemo tudi na vaše dvorišče ali prizorišče!

Mystery box “escape programi” (2 do 100 oseb)NOVO!

Mystery box je majhen, kratek prenosen “escape” program. Najbolj priljubljene igre so Gin&tonic, Mojster Janez, na voljo pa so tudi rešitve za tujce, dekliščine in še več….Več na www.mystery-box.si.

Sodelovalni “escape” programi (10 do 40 oseb)

Bratovščina modrega galeba je team building program, ki ga lahko izvedemo kjerkoli. Tematika je morska, vendar vsebinsko sodi na vse vrste dogodkov. Cena je višja kot pri klasičnih “escape” sobah, vendar se ni treba deliti na več manjših skupin. V Orehovem gaju je na voljo tudi soroden program Pobegni iz skednja.

Animator za tekmovalne ali družabne igre (10 do 100 oseb)

Morda potrebujete nekaj precej lahkotnega. Na voljo imamo precej rešitev, ki so ugodne, ne zahtevajo pretiranega truda s strani udeležencev, obenem pa so garancija za smeh in dobro voljo na dogodku. Pokličite nas za več informacij.

KONTAKT

info@teambuildinglab.si

031 834 513