TEAM BUILDING REŠITVE ZA MAJHNE SKUPINE

Imate ekipo z 4 do 20 zaposlenimi in bi radi na vašem srečanju organizirali nekaj posebnega?

Sekiromet (2 do 100 oseb)

Bowling je za mevže, čas je za sekiromet. V 15. letih izkušenj z ustvarjanjem doživetij, še nismo našli boljšega katalizatorja dobre volje na dogodku. Ni pomembno ali gre za moške ali ženske skupine – nasmeh na obrazu in sprostitev sta zagotovljena! Na voljo sta dve lokaciji v Ljubljani in mobilna enota, s katero pridemo tudi na vaše dvorišče ali prizorišče!

Trajanje: 100 minut 

 

 

 

 

 

Gin&Tonic Mystery box (2 do 150 oseb) 

Mystery box je kratek, prenosen in relativno enostaven “escape” program na temo gina in tonica. Super rešitev za “icebreaker” ali zaključek delovnega sestanka ali seminarja.

Trajanje: 60 minut

 

 

 

 

 

Čopič in vino (10 do 150 oseb)

Primite za čopič in kozarec vina ter naslikajte svoj delček v velikanski skupinski sliki. Primerno za vsakogar. Res zabavna povezovalna rešitev za vse vrste priložnosti.

Trajanje: 90-120min

 

 

 

 

 

 

Kulinarični team buildingi (10 do 100 oseb)

Na voljo so trije programi, od tega dva za minimalno 10 oseb. Pivo in klobase je kulinarični team building na katerem se boste povezali preko ustvarjanja sočnih klobas in združevanja s popolnim pivom. Gyoza cmočki na slovenski način pa je kulinarični team building program ustvarjanja okusnih cmokov gyoza, napolnjenih z avtentičnimi slovenskimi sestavinami. Vodi masteršefovka Anita Ferlin!

Trajanje: 120min

 

 

 

 

 

 

“Escape” programi (10 do 40 oseb)

Bratovščina modrega galeba je team building program, ki ga lahko izvedemo kjerkoli. Tematika je morska, vendar vsebinsko sodi na vse vrste dogodkov. Cena je višja kot pri klasičnih “escape” sobah, vendar se ni treba deliti na več manjših skupin. 

Trajanje: 90 minut

 

 

 

 

 

KONTAKT

info@teambuildinglab.si

031 834 513