TOP5 PROGRAMOV ZA POMLAD 2016

OSVEŽENA EKIPA, OSVEŽENI PROGRAMI

novak, branc, jenko

Pomlad pozdravlja osveženo ekipo poslovnih izobraževanj TeamBuildingLaba. Ekipa v postavi Žiga Novak, Blaž Branc in Gregor Jenko združuje strokovnost, bogate in aktualne izkušnje v praksi in dober pregled na trendi v poslovnem izobraževanju.

Pritisnite na plin še pred ležernostjo poletja. Omogočite svojim sodelavcem razcvet potenciala s TOP5 sočnimi programi, usmerjenimi v konkretne rezultate!

Ključne besede: timsko delo, sodelovanje, voditeljstvo, pedagogika igre, rezultat

TOP 5 PROGRAMOV ZA POMLADNI PREBOJ

THE NUTCRACKER: STRITE NAJTRŠI OREH

Avtorji: Blaž Branc in Žiga Novak Tip: Dogodek, na katerem z najsodobnejšimi moderatorskimi metodami rešujemo najbolj trdovraten problem, s katerim se sooča vaša organizacija (gamified problem-solving jam). Namen: Program za podjetja, ki so predolgo odlašala z reševanjem konkretnega in bolečega problema. Opis: Na podlagi naročnikovega briefa ekipa moderatorjev pripravi primeren nabor metod in načrt reševanja problema, ki temelji … Preberi več THE NUTCRACKER: STRITE NAJTRŠI OREH Preberi več »

YOGA PRODAJE: 8 KLJUČNIH ASAN

Tip: Interaktivno predavanje + trening Namen: Multivitaminski program za prodajnike z visokim potencialom. Opis: Inovativen program temelječ na simulacijski igri »The Big Idea,« prodajnikom prinaša: 1) osvetlitev notranjih psiholoških gibal zvezdniškega prodajalca, 2) prepoznavanje svoje prodajniške samopodobe (in njenih omejitev), 3) evergreen zakonitosti prodajne komunikacije, 4) vpliv prodajnika na produktni inženiring, 5) komunikacija s kupci … Preberi več YOGA PRODAJE: 8 KLJUČNIH ASAN Preberi več »

THE ESCAPE MASTERS: TEAM DEVELOPMENT DELAVNICA

Avtorji: Žiga Novak, Gregor Jenko, Nina Ivančič Tip: Simulacijska igra + delavnica Namen: Včasih pride do zastojev v delovanju tima, ki je aktiven že nekaj časa. Morda ne deluje tako učinkovito kot bi si želeli ali pa ne prinaša novih, svežih idej. Morda so v timu pogosti konflikti, ki preprečujejo uspešno delo. Skratka, radi bi nastalo situacijo … Preberi več THE ESCAPE MASTERS: TEAM DEVELOPMENT DELAVNICA Preberi več »

GAMESTORMING – IGRIVO AKTIVIRANJE KREATIVNOSTI

Ali potrebujete dvig kreativne energije v ekipi? Iščete več konkretnejših in boljših idej pri iskanju novih rešitev za vaše proizvode, storitve ali procese? IMAMO ODLIČNO IDEJO “Pogled od zunaj” je ena izmed osnov dobrega kreativnega procesa. Povabite nas na vaš kreativni sestanek, strateško srečanje ali katerikoli drugi dogodek, na katerem iščete nove ideje. S pomočjo najsodobnejših moderatorskih metod, ki temeljijo … Preberi več GAMESTORMING – IGRIVO AKTIVIRANJE KREATIVNOSTI Preberi več »

VERIŽNI EKSPERIMENT - DOŽIVITE OBČUTEK USPEHA!

Verižni eksperiment je strateški program, ki bo povezal vaš kolektiv, povzročil močan občutek uspeha in dal odlične iztočnice za boljšo komunikacijo v podjetju. Oglejte si predstavitveni video z opisom programa, izjavami zadovoljnih udeležencev in naročnikov. Kako deluje? Vašo ekipo postavimo pred izziv, da vzpostavijo tako imenovano Rube Goldberg napravo za verižno reakcijo. Koncept poznamo tudi … Preberi več VERIŽNI EKSPERIMENT – DOŽIVITE OBČUTEK USPEHA! Preberi več »