EKIPA

ŽIGA NOVAK, direktor

Žiga Novak je voditelj strokovnih delavnic na področju razvoja ekip in posameznikov, trener kreativnega razmišljanja, podjetnik, moderator in strokovnjak za  metodo igre. Na področju vsestranskega razvoja ljudi se strokovno izobražuje od leta 1999, ko se je s Sorosevo štipendijo udeležil enoletnega programa fundacije Open Society Institute za razvoj bodočih voditeljev Centralne in Vzhodne Evrope (Boston, ZDA). Kasneje je diplomiral na Univerzi v Ljubljani, magistriral na London School of Economics in se strokovno izpopolnjeval na Leeds Metropolitan University. Z usposabljanjem posameznikov in ekip se profesionalno ukvarja zadnjih 10 let. V tem času je vodil več kot 200 projektov razvoja ekip. V letih 2011-2012 je sodeloval v projektu Metoda ugotavljanja vodstvenega potenciala v Slovenski vojski. Od začetka leta 2013 piše, raziskuje, predava, vodi delavnice in projekte pod blagovno znamko ziganovak.com, gradi izobraževalno in prireditveno središče Orehov gaj (www.orehovgaj.si) in vodi programe za teambuilding agencijo Team Building Lab (www.teambuildinglab.si).

GREGOR JENKO,  predavatelj in trener

jenko300sqGregor je uni. dipl. psiholog, ki psihologijo razume kot ustvarjanje notranjih pogojev za razvoj in krepitev človeških potencialov. Delo z ljudmi zanj predstavlja pomemben motiv na osebnostnem nivoju kot tudi v strokovnem razvoju. Njegove izkušnje so bogate. Štiri leta je sodeloval na področju športno-psihološkega svetovanja slovenski biatlonki Tadeji Brankovič, v okviru inštituta IPSA je vodil delavnice za celostno obvladovanje stresa, za podjetje O. K. Consulting pa je 2 leti deloval kot vodja projektov na nivoju kadrovanja, vodenja izobraževalnih delavnic in psihološkega svetovanja. Njegova vizija pri delu izhaja iz zavedanja, da vsak od nas nosi v sebi, kar je potrebno za generiranje sprememb, ki jih želimo doseči za večjo učinkovitost in zadovoljstvo pri delu. Prepričan je, da se najvišja dodana vrednost posameznika kaže skozi željo za lasten razvoj.

LUKA BEVC, vodja zabavnih programov

Luka sqLuka je eden najbolj izkušenih in priljubljenih animatorjev na obeh straneh Alp. Profesionalno animatorsko izobrazbo je pridobil pri mednarodnem podjetju Carpe diem, nato pa je sodeloval s številnimi gostinskimi in turističnimi podjetji v Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji. V agenciju pripravlja animacijske in team building programe, razvija animacijsko ekipo in osebno izpelje številne projekte.

GREGOR ZRILIČ,  vodja catering projektov 

Grega sqGregor ima več kot desetletje izkušenj v upravljanju dogodkov – kot DJ, animator, vodja gostinskih projektov in organizator. V agenciji skrbi  za izvedbo cateringov in dobro počutje gostov na vašem dogodku.

ANDREJA PENKO, finance

andreja sq 2

Andreja je dolgoletna turistična vodnica, organizatorka dogodkov ter vodja projektov. V agenciji skrbi za finančne zadeve podjetja.

Kontakt: info@teambuildinglab.si, 031 834 513

VEČ O NAS

Smo skupina Orehov gaj, ki celovito pokriva vsa področja dogodkov, doživetij in izobraževanj.

SKUPINA_OG_barvni_vertikal

Naše blagovne znamke: